Leer Bloggen als een Pro – 26 juni

Live Workshop Over Nieuwe Klanten Krijgen Door Blogartikels Te Schrijven

– live marketing dag van 9u30 tot 17u in Ieper
– praktische workshop
– journalistieke schrijftechnieken
– praktische tips voor ondernemers zonder schrijfachtergrond

In de ‘Leer Bloggen Als Een Pro’-workshop leer je:

– de schrijfprincipes zodat je een structuur hebt als houvast
Zakelijk bloggen kan klinken als ‘hard werken’ voor de ondernemer die geen professionele schrijver, copywriter of marketeer is. Herinner je je nog die leraar die je het nooit tot journalist zou schoppen met die belabberde opstellen van jou? Het goede nieuws is: je kan het wel. Schrijven als een pro. Echt. Als je kan spreken over je zaak, dan kan je er ook over schrijven. Eens je de vijf technieken van goed schrijven onder de knie hebt ben je klaar om uit de startblokken te schieten.

– hoe je de onderwerpen kiest om over te bloggen
De meeste ondernemers en coaches weten dat blogartikels maken een prima manier is om in contact te komen met nieuwe klanten maar hebben geen idee waarover ze kunnen schrijven. Hoe vind je interessante onderwerpen om over te bloggen elke week opnieuw?
Leer de krachtige strategieën van een professionele copywriter zodat je ideeën krijgt voor nieuwe blogs voor de volgende drie maanden waarmee je nieuwe klanten aantrekt.

– het gemakkelijk systeem om interessante blogideeën te vinden – iedere keer opnieuw
Ideeën hebben om over te bloggen is niet genoeg. Er zijn veel eenzame blogs die alleen de blogger heeft gelezen. (En misschien de partner. Of de moeder). Wat er dan gebeurt is dat de blogger in kwestie ontgoocheld afhaakt en besluit: “Niemand leest nog. Ik ga foto’s plaatsen op Instagram”.
Maar kiezen voor een ander sociale media-kanaal is niet de oplossing. Je hebt een ervaren expert nodig die weet welke ideeën werken voor je zaak en die weet hoe je de aandacht vangt van lezers die er voor jouw bedrijf toe doen. Zodat je meer kliks en commentaren krijgt en dat mensen je berichten delen.

– hoe je blogs omzet in cash
Veel interactie op je website of sociale mediakanalen is een egobooster maar als je alleen mensen wil inspireren dan word je beter voltijds vrijwilliger. Toch? Je bent een ondernemer. Je focust alleen op activiteiten die zorgen voor inkomen. Ook zakelijk bloggen hoort daarbij. In deze workshop ontdek je de geheimen om van je blog een cashmachine voor je bedrijf te maken.

– de beste tijd om te starten: nu
Je bent druk. Je to do-lijstje is langer dan de uren in je dag. Dus wanneer is het beste moment om te beginnen bloggen? Over enkele weken? Maanden? Als je meer tijd hebt? Maar wanneer is dat?
Wat als ik je zou zeggen dat je je agenda niet volledig vrij hoeft te maken om te kunnen starten met bloggen? Meer zelfs: je kan direct beginnen – zelfs als je maar vijftien minuten per dag hebt.
Ik leer je de schrijftechnieken die professionelen gebruiken om hun deadlines te halen. Ze werken ook voor jou.

– hoe je volhoudt met bloggen
Je bent een winnaar. Als je je engageert voor iets dan ga je er ook voor. Een blog is een belofte aan je volgers. Je wil hen dus niet ontgoochelen (en ook jezelf niet) door vol enthousiasme te start maar dan, na een maand, er de brui aan te geven.
Ontdek wat je kunt doen om consistent blogartikels te schrijven. Week na week.
Voor wie?
– voor ondernemers die vinden dat ze meer moeten kunnen halen uit hun website en marketing maar niet goed weten hoe.
– voor ondernemers die wel willen bloggen en tips delen maar de afgelopen tijd geen tijd of inspiratie hadden om te e posten maar nu wel de handen uit de mouwen willen steken.

Schrijf je nu in.

De live blogtraining vindt plaats op dinsdag 26 juni in het Albion Hotel in Ieper van 9u30 tot 17u. (Sint-Jacobsstraat 28, 8900 Ieper).

Je betaalt 397 euro (excl. BTW).

Voor die prijs krijg je:
– een hele dag waardevolle tips om meteen mee aan de slag te gaan en resultaat te behalen.
– praktische schrijfoefeningen
– handige templates
– een heerlijke lunch en versnaperingen tussendoor

Schrijf dus snel in voor de zaal vol zit (of voordat je concurrent zich inschrijft).

Stuur een mailtje naar info@deschrijfcoach.be met je naam en de naam van je collega die je meebrengt. Bezorg ook je BTW-gegevens zodat je een factuur krijgt die je kunt inbrengen in je boekhouding.